Predstavitev oglaševanja na Vrt in narava

Z oglaševanjem na portalu Vrt in narava dosežete ljudi, ki imajo svoje vrtove, iščejo informacije o urejanju vrtov, rastlinah in iščejo različne storitve in izdelke, ki jim bodo rešili težave z vrtom, olajšali delo ali pripeljali bližje k sanjskemu vrtu, ki so si ga zamislili.

Z odločitvijo za oglaševanje na portalu Vrt in narava boste zagotovo dosegli svojo ciljno publiko. Lastniki vrtov vas bodo spoznali in navezali stik z vami, če bodo potrebovali storitve ali izdelke, ki jih nudite.

Na portalu ponujamo dve obliki oglaševanja. Oglasne pasice so namenjene intenzivnemu oglaševanju, saj so vidne ves čas. Tako povečujejo prepoznavnost podjetja, izdelka ali storitve in obiskovalce ves  čas obveščajo oz. opozarjajo. Druga oblika oglaševanja je v obliki različnih besedil. Na ta način se doseže manj obiskovalcev kot s pasicami, vendar se dosežejo tisti, ki iščejo točno določen izdelek ali storitev.

Obiskanost

Portal je v letu 2018 zabeležil več kot 344.000 obiskov, obiskovalci pa so si več kot pol milijona strani. V povprečju je portal mesečno zabeležil 28.600 obiskov. V sezoni od marca do oktobra je portal v povprečju zabeležil 34.400 obiskov mesečno.

Oglasne pasice

Na portalu so tri oglasna mesta za pasice: v glavi strani, desni stolpec in pod vsebino. Na vsakem mestu se lahko prikazujejo od 1 do 3 različne pasice. Gre za aktivno oglaševanje s takojšnjim učinkom, ne glede na to, kaj bralec na portalu išče. Pasice je mogoče v času trajanja zakupa občasno menjavati, kar pomeni, da se ves čas prikazujejo oglasi za sezonsko zanimive izdelke.

Dimenzije pasic so:

  • glava strani: 728x90px,
  • desni stolpec: 160x600px,
  • pod vsebino: 540x300px.

Pasice so lahko slikovne ali animirane (flash pasice).

Na oglaševanje s pasicami pri zakupu za eno leto jamčimo v celotnem obdobju zakupa v povprečju 10.000 prikazov mesečno.

Cena oglasne pasice za 8 mesecev (sezona) je 690,00 € (brez DDV), za eno leto pa 890,00 €.

Vpis v katalog ponudnikov

Katalog ponudnikov je pregleden način predstavitve storitev in izdelkov, ki so povezani ljubiteljskim in profesionalnim urejanjem vrtov. Z objavo si podjetje zagotovi izpostavljenost do obiskovalcev, ki iščejo določene storitve ali izdelke. Na voljo je dovolj prostora za podrobno predstavitev z besedilom in slikami, mogoče pa je tudi vključiti video posnetke z Youtube. Na voljo so različne rubrike, po potrebi pa dodajamo nove.

Pregled ponudnikov je zelo učinkovit, saj po njem aktivno iščejo tisti, ki potrebujejo določeno storitev ali izdelek ali pa iščejo rešitev za težavo, ki jo imajo.

Cena za eno leto vpisa v katalog je 119,00 € (brez DDV).

Predstavitvena spletna stran

Predstavitvena spletna stran je stran, ki je umeščena med vsebino spletnega portala. Namenjena je predstavitvi izdelkov ali storitev, ki so neposredno povezani z vsebino portala. Stran se umesti v meni na levi strani v ustrezni rubriki. To omogoča podrobno predstavitev tistim, ki jih določena vsebina podrobno zanima.

Predstavitvena spletna stran se pojavi tudi v iskalnikih (Google), kjer lahko zasede dobro mesto med iskanimi rezultati po nekaterih ključnih besedah. Zaradi tega je zaželeno, da je predstavitvena spletna stran aktivna vsaj 6 mesecev ali več.

Zaželena dolžina besedila je do 2.500 znakov in največ 10 fotografij oz. slik.

Cena predstavitvene spletne strani: 239,00 €/leto (brez DDV).

Cene oglaševanja

Cena je odvisna od oblike oglaševanja in trajanja. Ponudbo vam pripravimo na osnovi vaših želja v skladu s cenikom.

Že za skromnih 119,00 € na leto se lahko dobro predstavite našim obiskovalcem in si zagotovite dodatno prodajo.

Naročilo oglaševanja

Za dodatne informacije ali ponudbo pokličite na telefon 041 931 824 (Irena) ali pa pišite na preslica@preslica.si.